Видеодиагностика на канали

( Оценка 3.9 ) от ( 14 отзива )

videodiagnostika na kanaliВидеодиагностика на канали в София

Ние сме професионална фирма за ВиК ремонти, ВиК услуги и откриване и отстраняване на ВиК течове и аварии. Разполагаме с денонощни аварийни екипи 24 часа, 7 дни в седмицата от професионални водопроводчици. Видеодиагностика на канализация е ВиК услуга, която предлагаме на нашите клиенти по всяко време на денонощието. Видеодиагностика на канали се ползва при установяване на запушване на канализации, тоалетни, сифони, шахти, мивки, бани, пропаднали тръби, спукани тръби, теч от тръби на канализация и други.

Видеодиагностика на канали с апаратура, откриване на течове

Апаратурата, която ползваме за диагностика на канали, позволява констатирането на проходимостта и запушването в тръбите на канализацията или канала, неговото състояние - наклони на оттичане, разклонения, връзки, снадки, преходи по трасето, наличие, размер и количество на чужди тела - предмети, мазнини, строителни материали, пръст и камъни.

Освен видеодиагностика на канали, ние предлагаме и видеодиагностика на канали на мивки и сифони.

Видеодиагностиката е чист и точен метод за установяване на запушването на канали, сифони, мивки, бани, тръби, водопроводи. При възникване на ситуации с бавно оттичане, запушване, неприятни миризми или течове, тази технология на диагностициране е изключително точна и надеждна.

С помощта на съвременни, дистанционно-управляеми електронни камери, информацията се документира и архивира в цифрова форма, и се извършва изследване на широко разклонените системи от тръбопроводи. След диагностика на канализацията се анализират откритите запушвания.

видеодиагностика на каналиСлед откриването на запушванията по канализацията, нашите водопроводчици могат да отстранят всяко запушване в нея със специализирана апаратура и висок професионализъм. Разполагаме със пълна гама от възможности за отпушване на всякакви запушвания, от запушване на сифони и мивки, до запушени тръби, канали, отходни тръби, тоалетни, щрангове, щуцери.

При по-старото строителство има три основни причини за запушване на каналите и щранговете. Това са остатъци от хоросан, корени от дървета и растения или счупени тръби. Отпушването на каналите става с демонтаж на запушения участък и почистването му. И при старото, и при новото строителство лошото уплътняване на връзките между тръбите води до попадане на чужди тела в каналите и запушване.

Видео диагностика на канали цени 

Нашата ВиК компания използва екологично чисти препарати и методи за отпушване на канали, тоалетни, сифони, щрангове, шахти. При извършване на ремонт след установяването на запушването или повредата ние използваме само висококачествени материали със доказано качество и сертифицирани производители.

Нашите клиенти получават документ за извършената услуга и извършена ремонтна дейност, след посещението на екипите ни. Правим абонамент за редовни и корпоративни клиенти на фирмата за пълната гама от предлаганите услуги. Видеодиагностика на канали е на цени от 60 лв до 180 лв, в зависимост от метража и диаметъра на тръбата/канала.

Цени за ВиК услуги и ремонти от наш водопроводчик вижте тук.

videodiagnostika na kanali2

videodiagnostika na kanali1