Залепване и възстановяване на тръби

( Оценка 3.6 ) от ( 9 отзива )

zalepvane trybi Залепване и възстановяване на тръби в София

Залепване и възстановяване на тръби се прави по няколко начина, чрез нагряване на тръбата в зависимост от нейният материал и чрез залепване със специални лепила и пистолети за лепене. Тръбите биват няколко вида; стоманени поцинковани тръби, черни тръби, PVC тръби, каменинови тръби, полипропиленови тръби, стъклокерамични тръби. При лепене на тръба трябва да се вземе впредвид както материала и така и дефекта, които ще се отстранява на тръбата. Залепват се полипропиленови тръби или PPR тръби, залепване на PVc тръби, лепене на пвц тръби, залепване на пластмасови тръби и залепване на медни тръби.

 Възстановяване на тръби се извършва предимно при ремонт на стари канализационни системи и възникване на аварии по канализационното трасе.

 За разлика от стоманените тръби, които се съединяват чрез резба, при пластмасовите има доста голямо разнообразие: залепване и възстановяване чрез разтопяване на повърхността на тръбата, залепване с лепило и съединяване с помощта на специални съединителни части, при които уплътняването се постига чрез силно притискане от специални уплътнителни пръстени. Винаги когато на тръбата се прави снадка на тръбата, без значение от вида на залепването трябва време за закрепването на връзката, преди да се продължи със следващата тръба.

 Нашите ремонтни екипи извършват залепване и възстановяване на тръби 24 часа 7 дни в седмицата. Разполагаме с дежурни аварийни екипи на повикване за отстраняване на аварии по спешност. Специалистите ни разполагат със модерна техника за залепване и възстановяване на тръби, която е основен помощник при аварии.

Залепване и възтановяване на тръби от каменин, полипропилен, PVC и други

zalepvane trybi1 В много случаи, особено при стари каменинови съоръжения, има разместени тръбни връзки, прораснали корени, пукнатини, налепи и други дефекти, причиняващи запушвания и течове на тръбата. Нашата ВиК компания ще ви предложи освен възстановяване и залепване на тръби и пълна гама от ВиК услуги като отпушване на канали, отпушване на тръби, сифони, мивки, щуцери, тоалетни, щрангове също така обследване на течове, откриване на течове, отстраняване на течове от съседни помещения.

 При повреда в тръба, без значение предназначението ние можем да локализираме и отстраним проблема. Фирмата разполага с обечун персонал и апаратура за откриване на течове. Откриване на скрити течове без къртене и отстраняване на теча от опитен водопроводчик. издаваме гаранция за откриване и отстраняване на течове с термокамера.

 Водопроводчиците ни са специалисти с дългогодишен опит и висока квалификация натрупани през дългите години работа, в условията на жестока пазарна конкуренция.
Изградили сме разпознаваем маниер на работа с коректност и високо качество на предлаганите от нас услуги. За редовни клиенти на компанията предлагаме абонамент за пълната гама услуги предлагани от нас.
Фирмата издава гаранционни документи след извършване на работния процес, с което засвидетелства качеството на работа на техниците си.

 Екипите на нашата ВиК компания винаги използват екологично чисти и висококачествени материали с доказан произход при работата си, като по този начин ние опазваме околната среда. Винаги използваме защитни костюми и предпазни лични средства, като по този начин избягваме замърсяването на вашия дом, офис, жилищна сграда.

zalepvane trybi3 zalepvane trybi2