Цени за откриване на течове

( Оценка 3.9 ) от ( 17 отзива )

цени за откриване на течове

Цени за откриване на течове

Гаматерм ООД извършва услугата „откриване на течове“ със специализирана апаратура за откриване на течове. Тази апаратура е ултразвукова техника и термографска техника, които позволяват откриване на скрити течове с ултрозвук или откриване на течове с камера, термокамера. Термографската камера за откриване водопроводни течове позволява откриването на течове, без къртене в сгради с различна архитектура и строителни материали както и различна етажност на сградите. Гаматерм ООД предлага на своите клиенти ниски цени за откриване на течове.

Ултразвуковата техника позволява откриване и отстраняване на течове на места, като сутеренни помещения, мансарди, балкони, покриви, наводнени зони в мазета, течове в труднодостъпни места.
Гаматерм ООД, ползва един сравнително нов метод за диагностициране посредством ел. магнитен резонанс. Този метод е изключително ефективен при сенчести и кухи участъци.

Фирмата е оборудвана с пълна гама професионална апаратура както и газ анализатор за откриване на течове с точност до сантиметри.

Използването на специализирана техника за видео диагностика позволява откриването на течове в подови сифони, фитинги (увредени или не добре заустени), щуцери, канализационни тръби в стена, канализационни тръби в под, канализационни тръби в щрангове, щрангове за отопление, водосточни щрангове, хидрофори, кранове, захранващи тръби. Откриването на течове не зависи от материала на тръбите.

Цени за откриване на течове без къртене

Гаматерм ООД, безпрепятствено отстранява всякакъв вид течове по тръби от PVC, РР полипропилен, метални тръби, тръби от каменин, медни, чугунени и други видове. Водопроводчиците на фирмата отстранява течове във вашия дом възникнали и от съседни помещения.

Гаматерм ООД разполага с обучен и опитен персонал от техници. Ако имате теч от години и не можете да го откриете просто ни се обадете и ще изпратим техник с професионална апаратура който да обследва и открие течът във вашия дом.

След обследването на теча и неговото откриване, следва отстраняването му. Нашите
водопроводчици работят професионално и след извършването на ремонтните дейности по отстраняването на теча почистват работната зона.

Разполагаме с дежурен екип от водопроводчици за денонощно откриване и отстраняване на течове по ВиК системи на жилищни сгради, офиси и промишлени сгради, къщи, апартаменти, складове и магазини в цяла София.

Гарантираме качеството на работа и работим само с материали със сертификат и доказано качество. Работим с фирми и частни лица. При подписване на договорни отношения с фирми и за лоялни клиенти, се правят отстъпки в цената на ВиК услугите.

Цените на услугите се определят на място от водопроводчик на Гаматерм ООД, като посещението на техника се заплаща от клиента в размер на 30 лв, а офертата за отстраняване на теча се изготвя безплатно и се изпраща на имейл адреса Ви. След огледа на нашия техник получавате цена за конкретната услуга.

Примерни цени за откриване и отстраняване на течове за София:

- За откриване на течове в къщи и апартаменти:

Цената за обследване на първото помещение (до 19 м2) е  159,90 лв, а цената за всяко следващо помещение е 58 лв.

- За откриване на течове от покриви:

Цената за обследване до 19 м2 е 159,90 лв, а цената за обследване до 190 м2 - 4.00 лв метър.

Цената за обследване на открити пространства с размери над 190 м2 се формира по договаряне.

Цени за документи, които Гаматерм ООД издава при желание на клиента:

Официален констативен протокол без нотариална заверка с изходящ номер - Цена: 98 лв.

Нотариално заверенo копие на констативен протокол с изходящ номер - Цена: 185 лв.