Отпушване на водостоци

( Оценка 4.4 ) от ( 17 отзива )

отпушване на водостоци Водосточната система на сградите е сложна инсталация от водосточни тръби и улуци, които отвеждат дъждовната вода в градската канализация. За правилното функциониране на водосточната система е от особена важност да се поддържа и периодично да се извършва профилактика за остраняване на запушвания и наслагвания. Събирането на листа, кал и отпадъци по улука на сградата довеждат до слягване на улукта, а в по-късен етап и до отвуждане на боклуците(при проливни дъждове) към водостока, където се появяват запушвания. Запушването или разместването на водостока може да доведе до изтичане на дъждовната вода по фасадата и течове в жилищата или разливане на водата от водостока директно в жилището, при вътрешни водостоци.

Отпушване на водостоци и водосточни тръби за София

 Гаматерм е фирма професионалист в отпушването на водостоци и улуци и разполага с екип от професионални алпинисти за профилактика, ремонт и изграждане на водостоци и улуци. Извършваме видеодиагностика на водосточни и водопроводни тръби.

 Нашите техници извършват включване на водостока към канализацията, смяна на тръби, скоби, колена , резервоари за водостоци, водосборни казанчета, поправка на паднали водостоци, почистване на улук, поправка на улуци, смяна на водостоци и улуци, отпушване на водостоци и улук.

 Повреждане и запушване на водосточната система, спукване на тръби и разместване може и да се получи в следствие на замръзвания и заледявания. За предотвратяване на заледявания и замръзване на водостока нашите специалисти извършват поставяне на нагреваеми проводници и рогозки.