Отпушване на канали

( Оценка 4.1 ) от ( 9 отзива )

отпушване на канали СофияОтпушване на канали в София и околността

Гаматерм ООД е фирма със специализирани екипи във ВиК ремонтите и услугите, тясно специализирани в отпушване на канали и отпушване на канализация за София.

 Нашите специалисти са с висок опит и професионализъм, натрупан в практиката и времето и специализирани в изграждането на нови ВиК инсталации при новостроящи се сгради и промишлени обекти, сгради за основен ремонт, аварийни ремонти, отпушване на канали и шахти и други.

 Гаматерм ООД разполага с дежурни екипи от професионалисти на територията на гр.София за 24 часова реакция на аварийни сигнали по отпушване на запушен канал или шахта.

Отпушване на канали София денонощно!

 Качеството на работа е гарантирано чрез използването на сертифицирани материали на доказани производители. Работим и обслужваме както корпоративни клиенти така и частни лица.

 Инструментите и оборудването за отпушване на канали са важен компонент при работата със запушена канализация, както и техниката за отпушване на канали. Те спомагат за бързо и качествено почистване на тръбите на запушената канализация. Нашите специалисти ще установят дали  запушването на канала се дължи на неправилна експлоатация или канализацията се нуждае от  ремонт.

 При поискване може да се направи и обстоен преглед на канализационната система и съоръженията към нея, така че, да се знае от клиентите ни за състоянието на мрежата. Ако се  изпълнят препоръките ни, ние ви гарантираме безпрепятствено използване на канализационната ви  система. Нашата ВиК компания  е надежден партньор с богат натрупан опит в бранша при възникване на повреди в  канали и канализационни тръби.

 Почистване и остъргване на тръбата е дългосрочна операция, която осигурява едно добро качество.  Нашата ВиК компанията идва с професионална почистваща техника за канализация и е в  състояние да изпълни всички дейности по отпушването.

 Препоръки и техники за отпушване на канали: Съветваме, клиентите решили да отпушат канализацията си сами, да не използват препарати за почистване на канали. Отпушване на запушен канал с домашни средства, може да извършите с тел за отпушване наа канали, вакум за отпушване на канали или с някакви други ръчни уреди за отпушване на канали. Препаратите за отпушване на канали вредят на каналите и не могат да отпушат канала ви!

 При запушване на канал има два начина за най-оптимално решение:

Отпушване с хидравлично оборудване или чрез механичния способ

 Отстраняването на отломки от канализацията се извършва чрез способ на голямо водно налягане създадено от специална помпа. Използването на този метод не само осигурява ефективно почистване на тръби от различни чужди елементи, но също така предотвратява образуването на плака.

 Гаматерм ООД предлага на своите клиенти абонамент за извършваните ВиК услуги за отпушване на каанали за София в пълната им гама на преференциални цени. 
 Гаматерм ООД издава гаранционен документ и документ за сервизно обслужване.
Рекламации по работата на техниците се приемат в деня на извършването на услугата или ако не е издадена гаранционна карта и не описано друго.
За всички останали въпроси или запитвания във връзка с нашите услуги и дейности, моля свържете се с нас на посочените телефони или електронни адреси. Тук може да видите цени за отпушване на канали от Гаматерм София: Отпушване на канали цени.