Отпушване на подови сифони

( Оценка 4.6 ) от ( 8 отзива )

Отпушване на подови сифониОтпушване на подови сифони 

Често срещан проблем е запушване на подов сифон в банята. Освен неприятното връщане на водата, това често пъти е съпроводено и с неприятна миризма, при невнимание се стига и до наводнение. Освен това отпушване на подови сифони понякога е доста трудна задача.

 Подовите сифони имат много разновидности: точков подов сифон, линеен подов сифон, подов сифон за баня и мокро помещение, подов сифон за тераса, има подови сифони с клапа, подови лентови сифони, и други видове повдови сифони. Разновидностите на подовият сифон са големи, но да се спрем на отпушване на подов сифон и причините за запушване на подовите сифони, без значение от тяхният вид и модел.
Подовият сифон най-често се запушва с косми поради неговото местоположение, както и от домашен мъх от чехли и обувки.
 Попадането на косми, и по-малки твърди боклуци е съвсем обичайно, за това съветваме често и най-добре след всяко ползване на банята да се почиства решетката на подовият сифон.

 На пазара се предлагат много видове препарати за отпушване на сифони, повечето от който са с доказана търговска марка и качество. Ако подовият сифон е запушен от косми и по-дребни твърди частици лесно ще бъде отпушен, но не с препарати за отпушване на сифони.  Повечето сифони са направени от сплави на алуминия и при попадане на химични елементи се окисляват, образуват шупли и се пробиват!

Отпушване на подови сифони на цена от ...

 Ако все пак решите да рискувате със препарата за отпушване на сифон и в случай, че проблема не се премахне с препарат за отпушване на сифони трябва да повикате специалист водопроводчи, за отпушване на каналик. Нашата ВиК компания предлага услугата отпушване на подови сифони с професионална техника за София и района. Извършваме аварийно отпушване на канализация , канали, тоалетни и сифони. Нашите водопроводчици ще ви посетят на място, ще направят оглед на ситуацията, ще преценят дълбочината на проблема и ще отпушат запушеният подов сифон. Ние предлагаме услугата отпушване на подов сифон денонощно на нашите клиенти.

 Освен отпушване на подови сифони, предлагаме още отпушване на канали, отпушване на тръби, отпушване на тоалетни казанчета, отпушване на мивки, отпушване на щуцери, отпушване на щрангове. Разполагаме със техническа възможност за отпушване на водопроводни точки, канали и тръби с Ф50, Ф70, Ф90, Ф110, Ф120, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500, Ф800 и дължина до 28 м.

При отпушването нашите екипи ползват само професионална техника за създаване на вакуум, като вакуум помпи, вибро пружини, ръчни помпи. По време на работния процес водопроводчиците ни ползват предпазно облекло през цялото време, от влизането във вашият дом, офис, промишлено помещение до пълното приключване на работният процес. По този начин предотвратяваме неприятното пренасяне на миризми и инфекции.

Екипите на фирмата ни са на разположение 24 часа 7 дни в седмицата. Разполагаме с дежурен екип от водопроводчици за денонощно отстраняване на аварии по ВиК системи на жилищни сгради, офис и промишлени сгради, къщи, апартаменти, складове и магазини в цяла София. Водопроводчиците ни са с висока квалификация и опит натрупан през годините работа.

За редовни наши клиенти както и за корпоративни клиенти предлагаме абонамент за пълната гама услуги предлагани от нашата компания.

otpushva sifoni2

otpushva sifoni1