Отпушване на сифони

( Оценка 4.7 ) от ( 7 отзива )

Otpushvane na sifoniОтпушване на сифони в София

Запушен сифон за мивка, сифон на умивалник или подов сифон на баня е доста неприятен проблем.
Запушването на подов сифон може да доведе до наводения и неприятни течове при съседите. Когато е запушена мивката се появяват неприятна миризма и полепване на остпадъци по мивката, като мивки с неправилно вързани сифони и преливници може да избият и наводнят кухненските шкафове. При такъв проблем, се нуждаене от незабавно отпушване на сифон. Много хора се опитват да извършват профилактика на своите сифони и канали с прахчета за " отпушване ", но това е само един търговски трик, за продаване на определена, ненужна химия. 

Отпушване на сифони, отпушване на сифон в баня

 В домашни условия, често прибягваме до използването на силни и концентрирани химически препарати за отпушване на сифони, но това освен че е временно решение на проблема може да доведе и до доста сериозни проблеми като пробиване на сифона, спукване на тръби, наводнения в жилището и течове при съседи. Някои клиенти пробват отпушване на канали със сода каустик! Не правете това! Вредно е за вас и за канализацията ви. Авариино отпушване на канал или сифон, може да повикате винаги, няма смисъл да давате пари за непрофесионални инструменти за отпушване на канали и сифони, куп пари и време за прахчета и други такива, които със сигурност няма да ви решат проблема със запушеената канализация.

 В един форум за отпушване на канали, четохме и рецепта за отпушване на канали със сода и оцет! Повярвайте, няма как със оцет и сода да разтопите косми, кал, наслоена мазнина и още каквото се сетите. Като сме започнали с идейте за отпушване на канали ви предлагаме да си набавите професионални ръчни уреди за отпушване на канали и сифони, както и тоалетни от марката rothenberger.

Водопроводчик София 

 Нашият екип от префесионални водопроводчици предлага сигурно и надеждно отпушване на сифони, канали и тоалетни за София и то денонощно. Всички имащи неприятният проблем със запушени сифони, мивки, канали, тоалетни чинии, шахти, шрангове могат да пробват отпушване с тел и налични домашни инструменти и средства, но не ви съветваме да пробвате , с каквито и да било препарати за отпушване на канали, като Тубофло , мистър Мускул и други такива.

 Работим с професионална техника за ВиК отпушване на сифони, канали и тоалетна за София на разумни цени и използваме различни идей и начини за качествено и ефективно отпушване. Разполагаме с вакуум помпи за отпушване на канали с диаметър до ф50, машини под налягане за отпушване на канали с голям диаметър и щрангове.

При аварии и сериозни увреждания на тръбопровода извършваме смяна на тръби, смяна на щрангове, ремонт на мерални тръби и тръби от каменин.

Нашите специалисти препоръчват:
Преди да измиете чиниите, изхвърлете остатъците от храна в кофата за боклук, а не в мивката.
Не изсипвайте мазнината от различни съдове в мивката.

Цените за отпушване на канали, тоалетни, водостоци, щрангове, сифони и други, може да видите в секция цени на сайта или да се свържете с нас на тел 0882 285 230.