Отпушване на щрангове

( Оценка 5.0 ) от ( 4 отзива )

отпушване на щрангове

Отпушване на щрангове. Професионални услуги.

 Запушването на главни щрангове (централна канализация на сградата) може да е във вертикалния щранг или в хоризонталния щранг. Ако попаднете в ситуация, в която без да пускате вода, водата започне да прелива от подовият сифон или от тоалетната, това означава, че вертикалният щранг е запушен, някъде под вас и имате нужда от услугата отпушване на щрангове.
Има и случаи когато запушването е между етажите. Запушванията на щрангове най- често са причинени от изхвърляне на отпадъци и изливане на мазнина в канализацията. Тези запушвания са сериозен проблем и за отстраняването им се изисква професионална техника за отпушване на канали и обучени специалисти водопроводчици.

Отпушване на щрангове София

 Нашият екип от специалисти разполага с машини и ууреди за отпушване на каанали и щрангове под налягане, вакуум помпа, ръчни и механични спирали с различен размер за ефикасно и безпроблемно отпушване на:

• отпушване на щрангове – вертикални и хоризонтални щрангове за мръсна и чиста вода

• отпушване на канали – външни и вътрешни ВиК инсталации

• отпушване на сифони – на мивки и подови сифони в баня

• отпушване на тоалетни чинии и моноблок

• отпушване и почистване на шахти – улични и ревизионни

отпушване на водостоци, ремонт на водостоци, смяна на водостоци монтаж на водостоци, както и отпушване на улуци

 

 За отпушване на хоризонтални и вертикални щрангове много често се изпозва видео диагностика. Разполагаме с камери за обратно виждане, който много точно ни позволяват да определим мястото на запушването на канала и естеството на запушването, което от своя страна помага при избора на машини и уреди за отпушване на канала. След видеодиагностиката водопровдчиците вземат решение каква техника и способ да използват за сигурно и надежно отпушване.

 Добре е да знаете, че използването на силни химикали и разяждащи препарати за отпушване на канали могат да доведат до спукване на сифони, тръби и увреждане на канализацията, което от своя страна може да причини наводнения, аварии и неприятна миризма е в жилището или сградата. Отпушване на канали със сода каустик, може да навреди на каналите, но и на вашето здраве! Не използвайте препарати за отпушване на канали. При желание от ваша страна, сами да си отпушите канала или щранга, използвайте тел или пружина за отпушване на канали, както и други домашни средства от механично естество. При чести запушвания на канала потърсете професионалната помощ на дежурните ни телефони за отпушване на канали и щрангове.