Профилактика и почистване на шахти

( Оценка 5.0 ) от ( 3 отзива )

pochistvane shahtiЗадължителна профилактика и почистване на шахтите се прави два пъти в годината - пролет и есен.

 Ревизьонната шахта служи за отпушване на канала и отстраняване на боклуците, които попадат в него, т.е като утайник за твърди частици, кал и итиня от канализацията. Винаги трябва да има осигурен достъп до шахтите и капака да се отваря лесно. Отпушването на шахти е свързано с време и средства. За това, за да се предотврати запушването на шахтите е необходимо да се спазват някои основни правила за профилактика на шахтите:

 

 Профилактика и почистване на шахти София

 

Не хвърляйте твърди предмети в шахтите;

Почиствайте чиниите с кухненски кърпи и отстранете отпадъците в тях, преди да ги поставите в мивката за миене;

Поставете цедка (метална или пластмасова) върху сифона в мивката и ваната. Периодично почиствайте цедката.

Тези правила за профилактика на шахтите ще предотвратят необходимостта от отпушване на канали за дълъг период от време.

 Нашата ВиК компания Ви предлага най-бърз и ефективен начин за профилактика и почистване на шахтите ви по канализацията(улични шахти, канализационни шахти, асансьорни шахти), като използва модерна техника и два основни способа, хидравличен способ и механичен способ. И двата метода са много надежни и гарантират високо качество на услугата. Механичният способ, е способ, при който се влиза в шахтата и се отстраняват попадналите в нея боклуци, пясък, бетон, железа. Отвътре шахтата трябва да е добре измазана, защото при запушване на канала, шахтата се пълни с вода, която дренира през стените й, и отива директно в почвата или избива като влага по съседните стени, като създава предпоставка за скрит теч.

 Компанията ни извършва още почистване и отпушване на сифони, щрангове, канали, водостоци, мивки, тоалетни, бани, тоалетни казанчета, водопроводни тръби. Екипите ни се справят безпрепятствено с монтажа и ремонта на тръби с диаметри - Ф50, Ф70, Ф110, Ф160, Ф200, Ф315, Ф400, Ф500. Компанията ни разполага с модерна техника за извършване на дейностите си, като термографска апаратура, ултразвукова апаратура, апаратура с инфрачервено излъчване.

 Предлагаме нашите услуги на клиентите си 24 часа 7 дни в седмицата на територията на гр.София и околностите. При запушена шахта или канализация не се опитвайте да решите проблема сами, обадете ни се и ние ще се отзовем навременно за отстраняване на възникналият проблем.

 На редовните си и корпоративни клиенти, предлагаме целогодишен абонамент за цялата гама услуги извършвани от нас. Нашите специалисти издават документ за извършеният ремонт или услуга. Рекламации по работата на техниците се приемат в деня на услугата, или ако не е издадена гаранционна карта и не описано друго.

Откриване на скрит теч с камера.

pochistvane shahti1pochistvane shahti2