Отпушване на тоалетни

( Оценка 5.0 ) от ( 5 отзива )

 Отпушване на тоалетни Запушената тоалетна създава затруднения и неприятности, което налага бърза реакция и отпушване. Лошото промиване означава, че канализацията на тоалетната ви е частично или напълно запушена. При повечето запушени тоалетни промивната вода частично запълва тоалетната чиния, но не изтича навън и не почиства отпадъците. Нивото на водата остава високо, след което обикновено се оттича до нормална височина в рамките на минута или две. Може дори да не знаете, че тоалетната е запушена, докато не я изплакнете.

Преди да потърсите професионална помощ свързана със запушената ви тоалетна може да се пробвате да отпушите тоалетната в домашни условия, с налични жила, тел или домашен вакуум. При по-слаби запушвания евентуално опита може да е успешен. Отпушване на тоалетна с препарат обаче не препоръчваме.

Отпушване на тоалетни София

 Тоалетните чинии имат канал, които има S-образна форма. Този канал е изчислен така, че винаги да е пълен с вода с цел да се образува водна възглавница, която възпрепятства разпространението на миризмите от централната канализация. Този S-образен канал има стеснения и извивки които могат да задържат по-големи боклуци, хранителни отпадъци, тоалетна хартия или други предмети попаднали в тоалетната.

 Така се получава тапа, която водата от казанчето на тоалетната не може да преодолее. Понеже споменахме тоалетното казанче държим да отбележим, че отмиването на тоалетната е от съществено значение. При слабо отмиване на тоалетната е възможно да се случват чести запушвания, поради липса на достатъчен дебит на водата. Веднъж запушена тоалетната трябва да бъде отпушена и в никакъв случай запушването няма да се отстрани само.

Отпушване на тоалетна чиния

 Как да отпушим тоалетна чиния? Естествено има различни начини за отпушване на тоалетна чиния. Напоследък набира популярност отпушване на тоалетна със сода каустик, като основен препарат за отпушване на тоалетна чиния. Това твърдение е толкова грешно и води със себе си опасни последствия за практикуващият и вашата канализация. Единственото правилно решение за отпушване на тоалетна чиния е механичното отпушване. Запушена тоалетна с хартия или задръстена тоалетна с отпадъци и твърди предмети не се отпушват с препарата се отпушват с вакуум за домашен канал, вакуум помпа за професионално отпушване или специален уред за отпушване на тоалетни с жило.
 Ние предлагаме отпушване на тоалетна чиния за София, като сме на разположение 24/7, дори и в празничните дни. Стараем се да пристигаме максимално бързо в рамките на 1 час.
Цени за отпушване на тоалетна вижте тук.