Ремонт и монтаж на улуци

( Оценка 4.7 ) от ( 11 отзива )

ремонт и монтаж на улуциРемонт и монтаж на улуци в София с гаранция!

 Улуците и водостоците са отводнителната система от дъждовни води на всеки покрив, бил той плосък или скатен. Дългият живот на  сградата зависи в голяма степен от състоянието на нейните улуци и водостоци. Ппредназначението на улуците е да отвеждат дъждовната вода, стичаща се по покрива. Правилно организираната работа на водосточната система, позволява да се избегнат наводнения на мазета, сутерени, да се унищожи покритието на фасадите и стените, значително увеличава срока на експлоатация на фундамента.

 И не на последно място улуците служат и като интересно декоративно украшение на сградата. от до тук казаното става ясно, че ремонт и монтаж на улуци е дейност свързана пряко с отводняването на сградата, вида на сградата и нейната функционалност.

 Добрият улук като важна система от функционирането на дома се нуждае от правилен избор и монтаж, постоянна грижа и своевременен ремонт. Нашата фирма за монтаж на улуци в София ще ви предложи качествени услуги по:

- поставяне на улуци;

- ремонт;

- почистване и отпушване;

- демонтаж, частична или пълна замяна на остарелите улуци;

- монтаж на системи против обледеняване

 

 Монтаж на улуции водосточни тръби 

 

 За да изпълняват улуците своите функции е необходим професионален проект, изчисления и монтаж. Като правило фирмата, осъществява доставка, монтаж и ремонт на улуци и водостоци. Цената на улуците е различна, според производителя и качеството. Разнообразният дизайн и широкият асортимент, позволяват да подберете необходимия цвят, форма, дизайн, в съответствие с архитектурния стил на сградата.

 Квалифицираните промишлени алпинисти на фирмата ще сведат всички опасности и рискове по изпълнението на ремонтната дейност до минимум. Поставянето на улуци се изпълнява бързо и качествено на покрива на всяка постройка и на всяка височина. Тази професионална дейност, изисква щателен и технически грамотен подход. В зависимост от типа на покрива и начина на  отводняване на дъждовните води, се използват и различни видове улуци:

1.       Метални улуци:

           - безшевни, от поцинкована или медна ламарина, в различни цветове;

           - обли;

2.       Пластмасови улуци;

3.       Лежащи (скрити) улуци – изработени по индивидуален проект.

 

 Монтажа на улуци от специалисти на нашата фирма в София се извършва на достъпни цени, спазвайки всички изисквания. Фирмата осигурява и сезонно обслужване и грижа, профилактика. Да се почистват улуците е добре през всяко време на годината, но особено наложително е това да се извършва след листопада на есен. Възможно е специалистите да монтират решетъчни елементи, които помагат да не се задържат листа и боклуци, ще премахнат висулките от обледенелите улуци. 

Правилният монтаж на улуци от майстори специалисти ще ви гарантира спокойствие и липса на  неприятности, свързани с експлоатацията в бъдеще, които могат да бъдат доста неприятни, особено при вътрешни улуци (улуци преминаващи през сградата или терасите ).

Предлагаме професионален ремонт и монтаж на улуци с гаранция, смяна на улуци и почистване на улуци на добри цени. Извършваме също аварийно отпушване на улуци. Разполагаме с авариен водопроводчик за София 24/7.

Отпушване и почистване на улуци и водостоци.